info@stadslab033.nl
Slider
20171016 Follow-up armoede

WARM HART

Bij StadsLAB033 zetten wij ons reeds bijna vijf jaar in voor sociale innovatie in de regio Amersfoort. Wil jij de sociale innovatie in Amersfoort ook een boost geven, maar heb je zelf geen tijd om je hiervoor in te zetten? Dat is er de mogelijkheid om StadsLAB033 financieel te ondersteunen, wij zorgen er dan voor dat het geld dat jij doneert wordt gebruikt om de sociale innovatie in Amersfoort verder te stimuleren.

Met jouw bijdrage kunnen wij ons werk nog beter doen en daar zijn wij dankbaar voor. Als blijk van onze dankbaarheid krijg je daarom een leuk presentje en ben je uiteraard van harte welkom om aan al onze bijeenkomsten deel te nemen.

Steun de visie van StadsLAB033 tegen een vergoeding (gift). Dan kan door een bedrag over te maken naar:

NL53 RABO 0325 2777 37, ten name van StadsLAB033 Coöperatie U.A. o.v.v. donatie – “jouw naam/naam van de organisatie en adres”

LIDMAATSCHAP

Voor mensen en organisaties die zich willen inzetten voor sociale innovatie en de kracht van StadsLAB033 willen ervaren.

DENK-MEE-ON-FRIDAY

Voor sociaal ondernemers die samen met anderen over een vraagstuk willen sparren.

BIJEENKOMSTEN

Tijdens de kwartaalbijeenkomsten staat een sociaal maatschappelijk thema centraal. Deel jouw inzichten en geef het thema een nieuwe dimensie.

WARM HART

Steun jij de visie van StadsLAB033? Dat kan ook door te doneren en zo een bijdrage te leveren aan de sociale innovatie in Amersfoort.

NETWERKLUNCH033

Ontmoet de ander écht en leer van elkaar op een laagdrempelige, informele manier. Pak je zeepkist-moment en genereer ‘meedenkkracht’! 

OVER STADSLAB033

Bij StadsLAB033 geloven we in sociale innovatie, oftewel het tot stand laten komen van vernieuwende ideeën voor bestaande thema’s.

Loop binnen of plan een bezoek

Wij zijn er voor alle inwoners van Amersfoort. Je kunt op werkdagen gewoon bij ons binnen lopen. Liever een bezoek plannen? Vul dan het formulier in of stuur een e-mail naar info@stadslab033.nl!

StadsLAB033

StadsLAB033 is er voor inwoners van Amersfoort. Maar ook voor werkgevers, werknemers, overheid en onderwijs. Bij al onze vraagstukken spelen mensen een rol. En al die mensen hebben zelf ook een rol, velen zelfs meerdere. Welke rol speel jij in de sociale omgeving die Amersfoort heet?

Dienstverlening

Wat is StadsLAB033 nu precies en wat kan StadsLAB033 voor mij betekenen? Misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar wat we doen of zoek je andere sociaal ondernemers of een werkplek.  Wellicht vind je op deze website een antwoord en zie je aanleiding om ons te bezoeken. Loop gewoon eens binnen!

Je vindt ons hier

Stuur een mail

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.