StadsLAB033 Lidmaatschap

Sociale innovatie

StadsLAB033 zet zich in voor sociale innovatie in Amersfoort en omstreken! Wij geloven dat sociale innovatie niet zomaar door één partij of persoon tot stand gebracht kan worden. Daarom zien wij een meerwaarde in het verbinden van alle partijen die zich hier mee bezig houden, of willen bezig gaan houden. StadsLAB033 biedt (startende) sociaal ondernemers die zich bezighouden met sociaal maatschappelijke thema’s ondersteuning en facilitering op maat. De leden van StadsLAB033 zetten zich in voor sociale innovatie, door te experimenteren met vernieuwende aanpakken. De leden van StadsLAB033 worden ondersteund waar nodig. Als lid van StadsLAB033 heb je bijvoorbeeld toegang tot een breed netwerk in Amersfoort en omgeving. Heb je een inspirerende werkplek tot je beschikking midden in De Nieuwe Stad in Amersfoort én kun je rekenen op meedenkkracht van de andere leden en de coördinatoren van StadsLAB033.

 

 

 

 

 

Ontmoeten en Inspireren

StadsLAB033 brengt verschillende partijen samen om gezamenlijk tot nieuwe inzichten te komen. Zo organiseren wij bijeenkomsten rondom sociaal maatschappelijke thema’s. Tijdens deze bijeenkomsten stimuleren wij de bezoekers om elkaar te inspireren en ook samen te kijken naar hoe iets anders zou kunnen. Als lid mag je meedenken aan de invulling van deze bijeenkomst, tijdens deze bijeenkomsten kan je jezelf en jouw bedrijf bovendien verder profileren. Naast deze thematische bijeenkomsten organiseren wij de maandelijkse Netwerklunch. De Netwerklunch biedt een platform waar we gebruik maken van de diversiteit van de deelnemers om te inspireren tot sociale innovatie . Tijdens de lunch nemen we de tijd en ruimte om de ander écht te ontmoeten en te leren van elkaar. Alleen zo kunnen we elkaar ook echt een stapje verder helpen. Dat doen wij op een laagdrempelige, informele manier. De Netwerklunch is interessant voor alle leeftijden en voor ondernemers, studenten, werkzoekenden of geïnteresseerden. Als lid van StadsLAB033 ben je verzekerd van een plekje op de Netwerklunches.

Wil je meer informatie over het lidmaatschap bij StadsLAB033 en wat wij voor jouw kunnen betekenen? Neem dan contact op via onderstaand formulier:

.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we houden jou op de hoogte van alle nieuwtjes rondom StadsLAB

Dank je wel! Je bent succesvol aangemeld.