Skip to content
info@stadslab033.nl
Slider
foto lidmaatschap 3

StadsLAB033 ondersteunt Social Innovators waar nodig, zodat jij je als Social Innovator volledig kan richten op je dienst of product. Ons uitgangspunt is dat alles mogelijk is! Je kan dan ook met al je vragen bij ons terecht. Als wij het antwoord zelf niet weten, dan kennen wij wel iemand binnen ons netwerk om je verder te helpen.

Door je aan te sluiten bij StadsLAB033 profiteer je van deze ondersteuning. Ben jij een Social Innovator? Omdat jij je bijvoorbeeld bezighoudt met duurzaamheid, integratie, participatie of sociale cohesie? Sluit je dan aan bij onze community en profiteer van diverse voordelen. Ben je ook op zoek naar een werkplek? Scroll dan verder naar beneden voor de mogelijkheden.

Aangesloten bij de StadsLAB033 Community

 • Wij denken actief mee en je mag alles aan ons vragen (geen limiet!)
 • Je wordt genoemd op onze website
 • Profilering via de nieuwsbrief en social media
 • Jaarlijks vier keer gratis toegang tot de Netwerklunch033
 • 25% korting op al onze bijeenkomsten
 • Door je aan te sluiten word je onderdeel van een breed netwerk, waardoor je waardevolle contacten op kan doen.

€ 150,- per jaar

Wil je kennismaken of meer informatie? Maak dan een afspraak met één van ons via info@stadslab033.nl of loop eens bij ons binnen.

Ook op zoek naar een werkplek?

Wij geloven in de meerwaarde van korte lijnen en samenwerken. Daarom bieden wij flexibele werkplekken in een inspirerende omgeving in De Nieuwe Stad in Amersfoort. In de ruimtes waar vroeger het bedrijfslaboratorium van Erdal gevestigd was, kan jij aan de slag met je eigen experiment. Door met meerdere Social Innovators bij elkaar te werken wordt het gemakkelijker om elkaar te vinden, zo kan je sneller samenwerken, sparren en ideeën uitwisselen.

Tegelijkertijd begrijpen we het als jij gewoon lekker bezig wil zijn met je eigen dienst of product. Ook daar is genoeg ruimte voor. In dat geval kan je altijd een rustig plekje bij ons opzoeken. Hieronder vind je ons aanbod om je bij ons aan te sluiten én tegelijkertijd te profiteren van een fijne werkplek. Onderstaande prijzen zijn per maand en exclusief BTW.

Heb je interesse, of wil je meer informatie? Maak dan eens een afspraak via info@stadslab033.nl of loop eens bij ons binnen.

    onderzoeker

 • Eén dag per week een flexibele werkplek
 • Gebruik ruimtes voor workshops of bijeenkomsten
 • Een plek op onze website (www.stadslab033.nl)
 • Wij denken actief met jou mee
 • Kosteloos naar al onze bijeenkomsten
 • Profilering via de nieuwsbrief en social media
 • Samenwerken met collega social innovators
 • Wifi en Print- en kopieerfaciliteiten
 • Koffie, thee en vers fruit!

€ 80,-

    CHEMICUS

 • Drie dagen per week een flexibele werkplek
 • Gebruik ruimtes voor workshops of bijeenkomsten
 • Een plek op onze website (www.stadslab033.nl)
 • Wij denken actief met jou mee
 • Kosteloos naar al onze bijeenkomsten
 • Profilering via de nieuwsbrief en social media
 • Samenwerken met collega social innovators
 • Wifi en Print- en kopieerfaciliteiten
 • Koffie, thee en vers fruit!

€ 140,-

    LABORANT

 • Fulltime een flexibele werkplek
 • Gebruik ruimtes voor workshops of bijeenkomsten
 • Een plek op onze website (www.stadslab033.nl)
 • Wij denken actief met jou mee
 • Kosteloos naar al onze bijeenkomsten
 • Profilering via de nieuwsbrief en social media
 • Samenwerken met collega social innovators
 • Wifi en Print- en kopieerfaciliteiten
 • Koffie, thee en vers fruit!

€ 200,-

Door je aan te sluiten bij StadsLAB033 profiteer je van diverse voordelen, tegelijkertijd draag je bij aan de StadsLAB033 community door simpelweg dat te doen waar jij je al mee bezighoudt. Je sluit een overeenkomst voor de looptijd van één jaar, in dat jaar kan je gebruik maken van alle voordelen en dus ook van een flexibele werkplek. Opzeggen van deze overeenkomst kan tussentijds, met een opzegtermijn van twee kalendermaanden. Wil je kennismaken of meer informatie? Maak dan een afspraak met één van ons via info@stadslab033.nl of loop eens bij ons binnen.

de social innovators

De Canal Bin is een drijvende zwerfafvalverzamelaar, die afval kan aantrekken en vasthouden. De Canal Bin kan geplaatst worden in een ‘dode hoek’ in een waterweg en verzamelt continu zwerfafval. Het is de bedoeling dat het product: wordt aangeschaft door de waterbeheerder, wordt gebruikt door burgers en wordt voorzien van energie door water (‘blauwe’ stroom). In de CanalBin vinden we verschillende onderdelen:

Een zeef, waarin het drijfafval wordt opgevangen, de zeef is uitneembaar zodat de CanalBin eenvoudig geleegd kan worden.
Een pomp, deze zorgt voor een stroming naar de CanalBin toe, waarmee het drijfafval verzameld wordt. De pomp gebruikt blauwe stroom van de walkant.

Voor meer informatie kan je terecht op onze website.

Canal Bin website ready
JD verkleind

Vinden wat jij leuk vindt om te doen, is niet de moeilijkste opgave in het leven. Alleen weten wat je ermee wil doen, is de echte vraag die speelt”. Jentel Daniecke, Innerlijke kwaliteiten vinder is een coaching en trainingsbedrijf die zich richt op het vinden en inzetten van kwaliteiten en talenten.

Jongvolwassenen struggelen met hoe ze hun toekomst vorm willen geven. Met Jentel Daniecke gaan we op zoek naar de talenten, kwaliteiten en passies. Door deze te ontdekken krijgt de toekomst van de coachee vorm. De coachee wordt geactiveerd door met beeldmateriaal en creatieve opdrachten aan de slag te gaan. Deze komen voort uit de verschillende theorieën, waaronder Meervoudige Intelligentie van Howard Gardner en Positieve Psychologie van Martin Seligman en Mihaly Csikszentmihalyi. Door de coachee zelf te laten ervaren, word het zelfvertrouwen vergroot en komen de oplossingen en de nieuwe ideeën naar boven. Op deze manier krijgt de coachee zelf weer de touwtjes in handen voor zijn of haar toekomst. Dat is wat Jentel belangrijk vindt voor iedereen, grip op ieders eigen leven.

Is je nieuwsgierigheid gewekt? Bezoek de website en kom meer te weten.

Stichting NewBees zet zich in voor Nieuwkomers in Nederland bij hun zoektocht naar (betaald)werk. We verzorgen uitgebreide intakes voor deze doelgroep om te kijken waar hun ervaring en/ of talenten liggen. We zoeken dan naar een ervaringswerkplek, waarin ze hun talenten verder kunnen ontwikkelen, hun Nederlandse taal kunnen oefenen en kennis kunnen maken met de Nederlandse maatschappij en/ of het werkveld. Hierbij gaan we uit van gelijkwaardigheid en de unieke talenten van ieder mens.

In Amersfoort werken we vanuit het StadsLAB033. Een hele fijne locatie op een centrale plek in de stad. Nieuwkomers weten ons hier goed te vinden en onze werkwijze past bij wat de Nieuwe Stad en StadsLAB033 uitstralen, vernieuwing en verduurzaming in het Sociale Domein. Welkom om kennis met ons te maken in ons kantoor bij het StadsLAB033. Voor verdere informatie verwijzen we u door naar onze website.

logo newbees cut
de-tekstenbakker-logo-dark-web (1)

Dit is wat ik doe als De Tekstenbakker: Mooie verhalen maken en zorgen dat jouw organisatie op een effectieve manier communiceert met je doelgroep. Je kan bij me terecht voor luchtige teksten of een diepgaand interview, maar ook voor een brainstorm over je contentstrategie of merk.

Waarom heet je De Tekstenbakker?
‘Bakker’ is een knipoog naar mijn naam, Steven Bakker. Grappig genoeg, ben ik sinds de start van De Tekstenbakker steeds meer overeenkomsten gaan zien tussen communicatie en koken. Je kunt ook heel veel kooktermen op communicatie loslaten, trouwens. Pittige teksten, smaakvolle foto’s, heerlijke video...

En zo maak je lekkere taarten én communicatie: Neem de tijd om de juiste ingrediënten (mediamix) te kiezen, zorg voor de juiste balans in smaken (stijl) en dan proeven, nog eens proeven en bijstellen (testen bij je doelgroep en bijsturen).

Voor mij is StadsLAB033 een fijne werkplek. Ook omdat er eigenlijk altijd wel inspirerende ideeën rondwaaien. Wil je iets door mij laten bakken? Stuur me dan even een berichtje via mijn website of bel: 06-383 797 18. Gaan we daarna samen lekker brainstormen bij StadsLAB033!

Stichting Existeer heeft ten doel zowel jongeren als ouderen te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling. We hebben gekozen voor de naam Existeer omdat de betekenis "in wezen zijn" precies omvat wat we belangrijk vinden. Het gaat om wie je werkelijk bent. Daarbij gaan we uit van de natuurlijke behoefte van de mens: Evenwicht in denken, voelen en handelen. Wanneer je in die behoefte voorziet, ben je in balans en kun je geluk ervaren in je werk, je relatie, met je vrienden en familie.

We maken gebruik van de methode Repairing Balance. Het is een methode die al meer 20 jaar met succes wordt toegepast. Het biedt een handvat tot blijvend herstel, waardoor je inzicht krijgt in je innerlijk bewegen. Het resultaat is een vernieuwd zelfbeeld, gekenmerkt door zelfvertrouwen en evenwichtigheid waardoor je meer plezier in je leven zult hebben en geluk zult ervaren.

Voor meer informatie bezoek de website van Stichting Existeer.

Logo stichting Existeer
Logo Connect

Connect social media voorlichtingen zet zich in voor veilig en verantwoord social media gebruik voor iedereen. Met de steeds sneller opkomende technologieën en de razendsnelle ontwikkelingen binnen social media, ontstaat veel onduidelijkheid over de mogelijke gevolgen van online gedrag.

Met name kinderen en jongeren weten nog niet goed wat voor gevolgen hun online gedrag kan hebben op anderen en op henzelf in de toekomst. Connect speelt hier op in en geeft unieke voorlichtingen die de kinderen en jongeren laten nadenken over hun online gedrag, zodat zij hier zelf in de juiste beslissingen in kunnen nemen. Voor meer informatie, bezoek dan de website.

SLUIT JE AAN!

Voor mensen en organisaties die zich willen inzetten voor sociale innovatie en de kracht van StadsLAB033 willen ervaren.

DENK-MEE-ON-FRIDAY

Voor sociaal ondernemers die samen met anderen over een vraagstuk willen sparren.

BIJEENKOMSTEN

Tijdens de kwartaalbijeenkomsten staat een sociaal maatschappelijk thema centraal. Deel jouw inzichten en geef het thema een nieuwe dimensie.

EUREKA!

TEKST VOLGT

NETWERKLUNCH033

Ontmoet de ander écht en leer van elkaar op een laagdrempelige, informele manier. Pak je zeepkist-moment en genereer ‘meedenkkracht’! 

ONS DNA

Bij StadsLAB033 geloven we in sociale innovatie, oftewel het tot stand laten komen van vernieuwende ideeën voor bestaande thema’s.

MEER INFORMATIE

Wil je meer informatie over wat StadsLAB033 voor jou kan betekenen, of kan jij wat voor ons betekenen? Loop gerust bij ons binnen in De Nieuwe Stad in Amersfoort. Maak je liever vooraf een afspraak? Klik dan op de knop "Afspraak maken" of stuur een e-mail naar info@stadslab033.nl!

StadsLAB033

StadsLAB033 is er voor Social Innovators. Op onze website vind je meer informatie over ons. Wij werken met drie pijlers: Ontmoeten, inspireren en faciliteren. Hou jij je bezig met sociale innovatie? Dan is StadsLAB033 de plek voor jou! Loop gerust eens bij ons binnen, of maak een afspraak!

06-153 679 14
info@stadslab033.nl
KvK: 70179530

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

Stuur een mail

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.