Foto: Annevdl Fotografie
Foto: Annevdl Fotografie

STADSLAB033 PRACTICUM

Iedere maand organiseert StadsLAB033 een Practicum.

Tijdens het Practicum laten wij je ervaren hoe wij werken, waar wij werken en waaraan wij werken. Het Practicum bestaat uit twee mini-workshops. Daarnaast verzorgen we ook wat lekkers én met enige regelmaat vind er een prijsvraag plaats. Hieronder lees je welke mini-workshops er gegeven worden.

Mini-workshop "Hoe word ik een social innovator?"
Tijdens deze workshop laten wij je in korte tijd beleven wat een social innovator is en wat het inhoudt om een social innovator te zijn.

Mini-workshop "Buiten de kaders denken"
Iedereen heeft er weleens van gehoord: 'Out-of-the-box-denken'. Maar ja, hoe doe je dat nou precies? Tijdens deze workshop kan je zelf ervaren hoe gemakkelijk het eigenlijk is om binnen kaders te denken. Door dit te ervaren, wordt het ook makkelijker om deze kaders te doorbreken.

Hieronder vind je de data van 2020 waarop wij een Practicum organiseren. Deelname is gratis, aanmelden kan hieronder.

SLUIT JE AAN!

Voor mensen en organisaties die zich willen inzetten voor sociale innovatie en de kracht van StadsLAB033 willen ervaren.

Bij ons aangesloten

Benieuwd wie er allemaal al bij StadsLAB033 een werkplek hebben? Ontdek hier welke social innovators dat zijn!.

BIJEENKOMSTEN

Tijdens onze bijeenkomsten staat een sociaal maatschappelijk thema centraal. Deel jouw inzichten en geef het thema een nieuwe dimensie.

EUREKA!

Heb jij een tof idee voor je straat, wijk, buurt, de stad of nog breder? Wij kunnen jou helpen dit idee werkelijkheid te maken. Kijk hier wat wij allemaal voor je kunnen betekenen.

StadsLAB033 Practicum

Tijdens ons Practicum ervaar je wat wij bij StadsLAB033 doen aan de hand van twee mini-workshops 

ONS DNA

Bij StadsLAB033 geloven we in sociale innovatie, oftewel het tot stand laten komen van vernieuwende ideeën voor bestaande thema’s.

MEER INFORMATIE

Wil je meer informatie over wat StadsLAB033 voor jou kan betekenen, of kan jij wat voor ons betekenen? Loop gerust bij ons binnen in De Nieuwe Stad in Amersfoort. Maak je liever vooraf een afspraak? Klik dan op de knop "Afspraak maken" of stuur een e-mail naar info@stadslab033.nl!

StadsLAB033

StadsLAB033 is er voor Social Innovators. Op onze website vind je meer informatie over ons. Wij werken met drie pijlers: Ontmoeten, inspireren en faciliteren. Hou jij je bezig met sociale innovatie? Dan is StadsLAB033 de plek voor jou! Loop gerust eens bij ons binnen, of maak een afspraak!

info@stadslab033.nl
KvK: 70179530

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

Stuur een mail

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.