info@stadslab033.nl

HOME

LIDMAATSCHAP

FLEXWERKPLEK

BIJEENKOMSTEN

NETWERKLUNCH

WARM HART

Slider
20160323 4.lowres

Over StadsLAB033

Grote (sociaal) maatschappelijke vraagstukken vragen om veranderende, nieuwe en frisse aanpakken. Hierbij valt te denken aan inclusie, participatie, diversiteit en armoede. Deze vraagstukken zijn niet alleen van deze tijd, maar spelen vaak al decennia of zelfs eeuwen lang al een grote rol binnen de maatschappij. Het vinden van oplossingen of antwoorden voor deze vraagstukken, is daarom niet zomaar mogelijk. Bij StadsLAB033 geloven we dat hier nieuwe inzichten voor nodig zijn, om zo tot frisse en nieuwe ideeën te komen. Dit noemen wij sociale innovatie, oftewel het tot stand laten komen van vernieuwende ideeën voor bestaande thema’s. Wij zijn van mening dat iedereen zich met sociale innovatie bezig kan houden en zien een meerwaarde in het samenbrengen van deze social innovators.

StadsLAB033 brengt verschillende partijen samen om gezamenlijk tot nieuwe inzichten te komen. Zo organiseren wij bijeenkomsten rondom sociaal maatschappelijke thema’s. Tijdens deze bijeenkomsten stimuleren wij de bezoekers om elkaar te inspireren en ook samen te kijken naar hoe iets anders zou kunnen. Wij vinden het belangrijk om de social innovators die lid zijn van StadsLAB033 te ondersteunen waar nodig. Wij ondersteunen onze leden zodat zij zich zoveel mogelijk bezig kunnen houden met het tot stand laten komen van social innovatie.

Onze missie: Sociale innovatie in Amersfoort stimuleren!

LIDMAATSCHAP

Voor mensen en organisaties die zich willen inzetten voor sociale innovatie en de kracht van StadsLAB033 willen ervaren.

FLEXWERKPLEK

Voor sociaal ondernemers die een werkplek willen in het hart van Amersfoort. Omringd door andere sociaal ondernemers.

BIJEENKOMSTEN

Tijdens de kwartaalbijeenkomsten staat een sociaal maatschappelijk thema centraal. Deel jouw inzichten en geef het thema een nieuwe dimensie.

WARM HART

Steun jij de visie van StadsLAB033? Dat kan ook door te doneren en zo een bijdrage te leveren aan de sociale innovatie in Amersfoort.

NETWERKLUNCH033

Ontmoet de ander écht en leer van elkaar op een laagdrempelige, informele manier. Pak je zeepkist-moment en genereer ‘meedenkkracht’! 

OVER STADSLAB033

Bij StadsLAB033 geloven we in sociale innovatie, oftewel het tot stand laten komen van vernieuwende ideeën voor bestaande thema’s.

Loop binnen of plan een bezoek

Wij zijn er voor alle inwoners van Amersfoort. Je kunt op werkdagen gewoon bij ons binnen lopen. Liever een bezoek plannen? Vul dan het formulier in of stuur een e-mail naar info@stadslab033.nl!

StadsLAB033

StadsLAB033 is er voor inwoners van Amersfoort. Maar ook voor werkgevers, werknemers, overheid en onderwijs. Bij al onze vraagstukken spelen mensen een rol. En al die mensen hebben zelf ook een rol, velen zelfs meerdere. Welke rol speel jij in de sociale omgeving die Amersfoort heet?

Dienstverlening

Wat is StadsLAB033 nu precies en wat kan StadsLAB033 voor mij betekenen? Misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar wat we doen of zoek je andere sociaal ondernemers of een werkplek.  Wellicht vind je op deze website een antwoord en zie je aanleiding om ons te bezoeken. Loop gewoon eens binnen!

Je vindt ons hier

Stuur een mail

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.