info@stadslab033.nl

HOME

LIDMAATSCHAP

DENK-MEE-
ON-FRIDAY

BIJEENKOMSTEN

NETWERKLUNCH

WARM HART

Slider
NETWERKLUNCH AMERSFOORT

Netwerklunch

De Netwerklunch033 biedt een platform waar we gebruik maken van de diversiteit van de deelnemers om te inspireren tot sociale innovatie. Tijdens de lunch nemen we de tijd en de ruimte om de ander écht te ontmoeten en te leren van elkaar. Alleen zo kunnen we elkaar ook echt een stapje verder helpen. Dat doen wij op een laagdrempelige, informele manier. De Netwerklunch033 is interessant voor alle leeftijden en voor ondernemers, studenten, werkzoekenden of geïnteresseerden.

Per bijeenkomst pakken maximaal 3 deelnemers hun “zeepkist-moment” om iets over zichzelf of hun onderneming te vertellen en zij sluiten hun verhaal af met een “meedenk-vraag”. De aanwezigen gaan in gesprek met elkaar om de vraag nader te verkennen. Zo genereren we tijdens de Netwerklunch033 ‘meedenkkracht’.

De Netwerklunch vindt twee keer per maand plaats en start om 12:00 uur bij StadsLAB033 (Oude Fabriekstraat 7 in Amersfoort). De kosten voor de Netwerklunch zijn € 10,- (inclusief BTW). Aanmelden voor de Netwerklunch033 van dinsdag 29 januari 2019 kan via onderstaand aanmeldformulier.

Aanmelden Netwerklunch033

* verplichte velden

StadsLAB033 gebruikt jouw gegevens om ook contact met je te onderhouden over de Netwerklunch033 op de volgende wijze:

Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We gebruiken Mailchimp als communicatieplatform. Als je je aanmeldt, worden je gegevens opgeslagen bij Mailchimp.

Ervaringen van anderen

"De netwerklunch is naast een gezellig samenzijn met andere ondernemers, voor mij een plek waar ik me al thuis voel als ik binnen kom, ondanks dat ik er maar 1 keer per maand ben. Ik heb hier behulpzame contacten, leerzame workshops en ook klanten uitgehaald. De netwerklunch is een moment waar ik altijd tijd voor probeer vrij te maken. Je leert andere ondernemers kennen, deelt ervaringen en ideeën en ontdekt wat er speelt in Amersfoort."

Deniece Caffee DC Reiniging

Recensie 1. Denise Caffee.StadsLAB033
logo8 - DC Reiniging

LIDMAATSCHAP

Voor mensen en organisaties die zich willen inzetten voor sociale innovatie en de kracht van StadsLAB033 willen ervaren.

DENK-MEE-ON-FRIDAY

Voor sociaal ondernemers die samen met anderen over een vraagstuk willen sparren.

BIJEENKOMSTEN

Tijdens de kwartaalbijeenkomsten staat een sociaal maatschappelijk thema centraal. Deel jouw inzichten en geef het thema een nieuwe dimensie.

WARM HART

Steun jij de visie van StadsLAB033? Dat kan ook door te doneren en zo een bijdrage te leveren aan de sociale innovatie in Amersfoort.

NETWERKLUNCH033

Ontmoet de ander écht en leer van elkaar op een laagdrempelige, informele manier. Pak je zeepkist-moment en genereer ‘meedenkkracht’! 

OVER STADSLAB033

Bij StadsLAB033 geloven we in sociale innovatie, oftewel het tot stand laten komen van vernieuwende ideeën voor bestaande thema’s.

Loop binnen of plan een bezoek

Wij zijn er voor alle inwoners van Amersfoort. Je kunt op werkdagen gewoon bij ons binnen lopen. Liever een bezoek plannen? Vul dan het formulier in of stuur een e-mail naar info@stadslab033.nl!

StadsLAB033

StadsLAB033 is er voor inwoners van Amersfoort. Maar ook voor werkgevers, werknemers, overheid en onderwijs. Bij al onze vraagstukken spelen mensen een rol. En al die mensen hebben zelf ook een rol, velen zelfs meerdere. Welke rol speel jij in de sociale omgeving die Amersfoort heet?

Dienstverlening

Wat is StadsLAB033 nu precies en wat kan StadsLAB033 voor mij betekenen? Misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar wat we doen of zoek je andere sociaal ondernemers of een werkplek.  Wellicht vind je op deze website een antwoord en zie je aanleiding om ons te bezoeken. Loop gewoon eens binnen!

Je vindt ons hier

Stuur een mail

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.