info@stadslab033.nl
Slider
Netwerklunch website

Netwerklunch

Twee keer per maand organiseren wij de Netwerklunch033. Met deze laagdrempelige lunch bieden we de ruimte om een ander écht te ontmoeten. Iedereen is welkom bij de Netwerklunch033! De Netwerklunch033 is interessant voor alle leeftijden en voor ondernemers, studenten, werkzoekenden of geïnteresseerden.

 

Tijdens de Netwerklunch033 kunnen bezoekers een voor hen belangrijke vraag inbrengen. De anderen denken mee over deze vraag, om samen tot nieuwe inzichten te komen. Op deze manier creëren wij “meedenkkracht”.

 

Aanmelden kan via onderstaand formulier, hier vind je ook de data terug voor komende periode.

Ervaringen van anderen

"De netwerklunch is naast een gezellig samenzijn met andere ondernemers, voor mij een plek waar ik me al thuis voel als ik binnen kom, ondanks dat ik er maar 1 keer per maand ben. Ik heb hier behulpzame contacten, leerzame workshops en ook klanten uitgehaald. De netwerklunch is een moment waar ik altijd tijd voor probeer vrij te maken. Je leert andere ondernemers kennen, deelt ervaringen en ideeën en ontdekt wat er speelt in Amersfoort."

Deniece Caffee DC Reiniging

Recensie 1. Denise Caffee.StadsLAB033
logo8 - DC Reiniging

SLUIT JE AAN!

Voor mensen en organisaties die zich willen inzetten voor sociale innovatie en de kracht van StadsLAB033 willen ervaren.

DENK-MEE-ON-FRIDAY

Voor sociaal ondernemers die samen met anderen over een vraagstuk willen sparren.

BIJEENKOMSTEN

Tijdens de kwartaalbijeenkomsten staat een sociaal maatschappelijk thema centraal. Deel jouw inzichten en geef het thema een nieuwe dimensie.

EUREKA!

TEKST VOLGT

NETWERKLUNCH033

Ontmoet de ander écht en leer van elkaar op een laagdrempelige, informele manier. Pak je zeepkist-moment en genereer ‘meedenkkracht’! 

ONS DNA

Bij StadsLAB033 geloven we in sociale innovatie, oftewel het tot stand laten komen van vernieuwende ideeën voor bestaande thema’s.

MEER INFORMATIE

Wil je meer informatie over wat StadsLAB033 voor jou kan betekenen, of kan jij wat voor ons betekenen? Loop gerust bij ons binnen in De Nieuwe Stad in Amersfoort. Maak je liever vooraf een afspraak? Klik dan op de knop "Afspraak maken" of stuur een e-mail naar info@stadslab033.nl!

StadsLAB033

StadsLAB033 is er voor Social Innovators. Op onze website vind je meer informatie over ons. Wij werken met drie pijlers: Ontmoeten, inspireren en faciliteren. Hou jij je bezig met sociale innovatie? Dan is StadsLAB033 de plek voor jou! Loop gerust eens bij ons binnen, of maak een afspraak!

06-153 679 14
info@stadslab033.nl
KvK: 70179530

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

Stuur een mail

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.