info@stadslab033.nl
Slider
IMG_1308

Denk-mee-on-Friday

Ben jij een (toekomstige) social innovator?

Onder een social innovator verstaan wij iemand die zich wil bezighouden met de ontwikkeling en implementatie van nieuwe ideeën, die ten goede komen aan een wereld die in evenwicht is tussen mens, dier en natuur.

Met de Denk-mee-on-Friday bieden we ruimte voor iedereen om gezamenlijk een ochtend te werken. Tijdens de ochtend is er ruimte om elkaar vragen, ideeën of problemen voor te leggen, zodat er gezamenlijk naar nieuwe inzichten kan worden gezocht. Op deze manier creëren we een collegiale setting en bieden we gelegenheid voor co-creatie. Voor wie is de Denk-mee-on-Friday bedoeld? Voor (sociaal) ondernemers en zelfstandigen, maar ook zeker voor andere geïnteresseerden. Ben jij bijvoorbeeld student, pensionado of zit je tussen banen in én vind je het leuk om met andere mee te denken over de vragen die zij hebben? Ook dan is de Denk-mee-on-Friday een leuk moment om bij aan te haken.

Dus wil jij samen met andere social innovators aan de slag? Jouw vraagstuk voorleggen bij andere social innovators of meedenken met een vraagstuk? Dat kan tijdens onze ‘Denk-mee-on-Friday'. De eerst volgende Denk-mee-on-Friday vindt plaats op vrijdag 24 mei van 9:00 tot 12:00 uur. Deelname is de eerste keer gratis en aanmelden kan via onderstaand formulier.

Aanmelden Denk-Mee-On-Friday

* indicates required

Please select all the ways you would like to hear from StadsLAB033:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

LIDMAATSCHAP

Voor mensen en organisaties die zich willen inzetten voor sociale innovatie en de kracht van StadsLAB033 willen ervaren.

DENK-MEE-ON-FRIDAY

Voor sociaal ondernemers die samen met anderen over een vraagstuk willen sparren.

BIJEENKOMSTEN

Tijdens de kwartaalbijeenkomsten staat een sociaal maatschappelijk thema centraal. Deel jouw inzichten en geef het thema een nieuwe dimensie.

WARM HART

Steun jij de visie van StadsLAB033? Dat kan ook door te doneren en zo een bijdrage te leveren aan de sociale innovatie in Amersfoort.

NETWERKLUNCH033

Ontmoet de ander écht en leer van elkaar op een laagdrempelige, informele manier. Pak je zeepkist-moment en genereer ‘meedenkkracht’! 

OVER STADSLAB033

Bij StadsLAB033 geloven we in sociale innovatie, oftewel het tot stand laten komen van vernieuwende ideeën voor bestaande thema’s.

Loop binnen of plan een bezoek

Wij zijn er voor alle inwoners van Amersfoort. Je kunt op werkdagen gewoon bij ons binnen lopen. Liever een bezoek plannen? Vul dan het formulier in of stuur een e-mail naar info@stadslab033.nl!

StadsLAB033

StadsLAB033 is er voor inwoners van Amersfoort. Maar ook voor werkgevers, werknemers, overheid en onderwijs. Bij al onze vraagstukken spelen mensen een rol. En al die mensen hebben zelf ook een rol, velen zelfs meerdere. Welke rol speel jij in de sociale omgeving die Amersfoort heet?

Dienstverlening

Wat is StadsLAB033 nu precies en wat kan StadsLAB033 voor mij betekenen? Misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar wat we doen of zoek je andere sociaal ondernemers of een werkplek.  Wellicht vind je op deze website een antwoord en zie je aanleiding om ons te bezoeken. Loop gewoon eens binnen!

Je vindt ons hier

Stuur een mail

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.