Skip to content
info@stadslab033.nl
Slider
IMG_1308

Denk-mee-on-Friday

Ben jij een (toekomstige) social innovator?

Onder een social innovator verstaan wij iemand die zich wil bezighouden met de ontwikkeling en implementatie van nieuwe ideeën, die ten goede komen aan een wereld die in evenwicht is tussen mens, dier en natuur.

Met de Denk-mee-on-Friday bieden we ruimte voor iedereen om gezamenlijk een ochtend te werken. Tijdens de ochtend is er ruimte om elkaar vragen, ideeën of problemen voor te leggen, zodat er gezamenlijk naar nieuwe inzichten kan worden gezocht. Op deze manier creëren we een collegiale setting en bieden we gelegenheid voor co-creatie. Voor wie is de Denk-mee-on-Friday bedoeld? Voor (sociaal) ondernemers en zelfstandigen, maar ook zeker voor andere geïnteresseerden. Ben jij bijvoorbeeld student, pensionado of zit je tussen banen in én vind je het leuk om met andere mee te denken over de vragen die zij hebben? Ook dan is de Denk-mee-on-Friday een leuk moment om bij aan te haken.

Dus wil jij samen met andere social innovators aan de slag? Jouw vraagstuk voorleggen bij andere social innovators of meedenken met een vraagstuk? Dat kan tijdens onze ‘Denk-mee-on-Friday'. De eerst volgende Denk-mee-on-Friday vindt plaats op vrijdag 24 mei van 9:00 tot 12:00 uur. Deelname is de eerste keer gratis en aanmelden kan via onderstaand formulier.

Aanmelden Denk-Mee-On-Friday

* indicates required

Please select all the ways you would like to hear from StadsLAB033:

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

SLUIT JE AAN!

Voor mensen en organisaties die zich willen inzetten voor sociale innovatie en de kracht van StadsLAB033 willen ervaren.

DENK-MEE-ON-FRIDAY

Voor sociaal ondernemers die samen met anderen over een vraagstuk willen sparren.

BIJEENKOMSTEN

Tijdens de kwartaalbijeenkomsten staat een sociaal maatschappelijk thema centraal. Deel jouw inzichten en geef het thema een nieuwe dimensie.

EUREKA!

TEKST VOLGT

NETWERKLUNCH033

Ontmoet de ander écht en leer van elkaar op een laagdrempelige, informele manier. Pak je zeepkist-moment en genereer ‘meedenkkracht’! 

ONS DNA

Bij StadsLAB033 geloven we in sociale innovatie, oftewel het tot stand laten komen van vernieuwende ideeën voor bestaande thema’s.

MEER INFORMATIE

Wil je meer informatie over wat StadsLAB033 voor jou kan betekenen, of kan jij wat voor ons betekenen? Loop gerust bij ons binnen in De Nieuwe Stad in Amersfoort. Maak je liever vooraf een afspraak? Klik dan op de knop "Afspraak maken" of stuur een e-mail naar info@stadslab033.nl!

StadsLAB033

StadsLAB033 is er voor Social Innovators. Op onze website vind je meer informatie over ons. Wij werken met drie pijlers: Ontmoeten, inspireren en faciliteren. Hou jij je bezig met sociale innovatie? Dan is StadsLAB033 de plek voor jou! Loop gerust eens bij ons binnen, of maak een afspraak!

06-153 679 14
info@stadslab033.nl
KvK: 70179530

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

Stuur een mail

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.