Skip to content
info@stadslab033.nl
Slider
omslag Practicum 28-11

Het StadsLAB033 Practicum

Proef wat wij bij StadsLAB033 doen! Dat kan tijdens ons tweede StadsLAB033 Practicum. Er zijn verschillende activiteiten: volg workshops, proef iets lekkers en maak kans op leuke prijzen!

Wat valt er te beleven?
Tijdens deze middag kan je meedoen met de volgende twee mini workshops:

15:00 uur "Hoe word ik een social innovator?"
Tijdens deze workshop laten wij je in korte tijd beleven wat een social innovator is en wat het inhoudt om een social innovator te zijn.

16:15 uur "Buiten de kaders denken"
Iedereen heeft er weleens van gehoord: 'Out-of-the-box-denken'. Maar ja, hoe doe je dat nou precies? Tijdens deze workshop kan je zelf ervaren hoe gemakkelijk het eigenlijk is om binnen kaders te denken. Door dit te ervaren, wordt het ook makkelijker om deze kaders te doorbreken.

Wij zien je graag donderdag 28 november bij ons! Aanmelden is niet verplicht, maar maakt het voor onze planning wel makkelijker. Je kan dit doorgeven via ons Facebook evenement.

StadsLAB033 organiseert allerlei bijeenkomsten. Uitgangspunt bij al deze bijeenkomsten is het ontmoeten en inspireren van elkaar!

Dinsdag 21 mei 2019 was de kennisbijeenkomst Impact Meten in samenwerking met Se.Lab. Heb je deze bijeenkomst gemist? In het najaar zullen wij deze nogmaals organiseren, wil je op de hoogte blijven van deze bijeenkomst? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en volg ons via social media.

 

Woensdag 17 april 2019 vond de themabijeenkomst dak- en thuisloze jongeren plaats. Tijdens deze druk bezochte dag is er samen met de aanwezigen gezocht naar nieuwe aanpakken voor dak- en thuisloosheid. Bekijk hier een korte sfeerimpressie van de dag gemaakt door KeiTV.

 

Op dit moment zijn wij druk bezig met de planning voor de rest van het jaar! Er staan nog een aantal toffe bijeenkomsten op de planning, wil je op de hoogte blijven van deze bijeenkomsten? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

 

SLUIT JE AAN!

Voor mensen en organisaties die zich willen inzetten voor sociale innovatie en de kracht van StadsLAB033 willen ervaren.

DENK-MEE-ON-FRIDAY

Voor sociaal ondernemers die samen met anderen over een vraagstuk willen sparren.

BIJEENKOMSTEN

Tijdens de kwartaalbijeenkomsten staat een sociaal maatschappelijk thema centraal. Deel jouw inzichten en geef het thema een nieuwe dimensie.

EUREKA!

TEKST VOLGT

NETWERKLUNCH033

Ontmoet de ander écht en leer van elkaar op een laagdrempelige, informele manier. Pak je zeepkist-moment en genereer ‘meedenkkracht’! 

ONS DNA

Bij StadsLAB033 geloven we in sociale innovatie, oftewel het tot stand laten komen van vernieuwende ideeën voor bestaande thema’s.

MEER INFORMATIE

Wil je meer informatie over wat StadsLAB033 voor jou kan betekenen, of kan jij wat voor ons betekenen? Loop gerust bij ons binnen in De Nieuwe Stad in Amersfoort. Maak je liever vooraf een afspraak? Klik dan op de knop "Afspraak maken" of stuur een e-mail naar info@stadslab033.nl!

StadsLAB033

StadsLAB033 is er voor Social Innovators. Op onze website vind je meer informatie over ons. Wij werken met drie pijlers: Ontmoeten, inspireren en faciliteren. Hou jij je bezig met sociale innovatie? Dan is StadsLAB033 de plek voor jou! Loop gerust eens bij ons binnen, of maak een afspraak!

06-153 679 14
info@stadslab033.nl
KvK: 70179530

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

Stuur een mail

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.