info@stadslab033.nl
Slider
Uitnodiging Themabijeenkomst

Bijeenkomsten

Op 17 april organiseert StadsLAB033 de themabijeenkomst dak- en thuisloze jongeren. Tijdens deze bijeenkomst gaan wij elkaar inspireren, om zo tot sociaal innovatieve ideeën te komen. Deze ideeën zijn een mogelijke aanzet voor een aanpak waarmee we dak- en thuisloze jongeren optimaal kunnen helpen. De bijeenkomst vind plaats van 14:00 tot 16:30 uur aanmelden kan via: info@stadslab033.nl

Uit onderzoek verricht in opdracht van StadsLAB033 zijn een aantal thema's naar voren gekomen. Deze thema's willen we graag delen om samen met elkaar een nieuwe blik op de toekomst te werpen. Bij StadsLAB033 streven wij naar een wereld die in evenwicht is tussen mens, dier en natuur. Wij zijn van mening dat dit vraagt om een sociaal innovatieve aanpak. Vanuit deze gedachte organiseren wij ieder kwartaal een bijeenkomst rond een sociaal maatschappelijk thema.

Ieder kwartaal organiseert StadsLAB033 daarom een bijeenkomst rondom een sociaal maatschappelijk thema. Tijdens deze bijeenkomst staat een thema centraal, waarbij wij samen met de aanwezigen kijken hoe dit thema op een andere manier aangepakt zou kunnen worden. Iedereen is welkom op deze bijeenkomsten, omdat wij geloven dat de beste ideeën tot stand komen door met een diverse groep hierover na te denken.

LIDMAATSCHAP

Voor mensen en organisaties die zich willen inzetten voor sociale innovatie en de kracht van StadsLAB033 willen ervaren.

DENK-MEE-ON-FRIDAY

Voor sociaal ondernemers die samen met anderen over een vraagstuk willen sparren.

BIJEENKOMSTEN

Tijdens de kwartaalbijeenkomsten staat een sociaal maatschappelijk thema centraal. Deel jouw inzichten en geef het thema een nieuwe dimensie.

WARM HART

Steun jij de visie van StadsLAB033? Dat kan ook door te doneren en zo een bijdrage te leveren aan de sociale innovatie in Amersfoort.

NETWERKLUNCH033

Ontmoet de ander écht en leer van elkaar op een laagdrempelige, informele manier. Pak je zeepkist-moment en genereer ‘meedenkkracht’! 

OVER STADSLAB033

Bij StadsLAB033 geloven we in sociale innovatie, oftewel het tot stand laten komen van vernieuwende ideeën voor bestaande thema’s.

Loop binnen of plan een bezoek

Wij zijn er voor alle inwoners van Amersfoort. Je kunt op werkdagen gewoon bij ons binnen lopen. Liever een bezoek plannen? Vul dan het formulier in of stuur een e-mail naar info@stadslab033.nl!

StadsLAB033

StadsLAB033 is er voor inwoners van Amersfoort. Maar ook voor werkgevers, werknemers, overheid en onderwijs. Bij al onze vraagstukken spelen mensen een rol. En al die mensen hebben zelf ook een rol, velen zelfs meerdere. Welke rol speel jij in de sociale omgeving die Amersfoort heet?

Dienstverlening

Wat is StadsLAB033 nu precies en wat kan StadsLAB033 voor mij betekenen? Misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar wat we doen of zoek je andere sociaal ondernemers of een werkplek.  Wellicht vind je op deze website een antwoord en zie je aanleiding om ons te bezoeken. Loop gewoon eens binnen!

Je vindt ons hier

Stuur een mail

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.