info@stadslab033.nl
Slider
omslag Practicum

Het StadsLAB033 Practicum

Kom donderdag 3 oktober ervaren waar wij aan werken. Er zijn verschillende activiteiten: volg workshops, proef cocktails en win leuke prijzen!

Wat valt er te beleven?
Je bent tussen 18:30 uur en 21:30 uur van harte welkom om binnen te lopen, een drankje te drinken en rond te snuffelen. Daarnaast kan je meedoen met de volgende twee mini workshops:

19:00 uur "Hoe word ik een social innovator?"
Tijdens deze workshop laten wij je in korte tijd beleven wat een social innovator is en wat het inhoudt om een social innovator te zijn.

20:00 uur "Buiten de kaders denken"
Iedereen heeft er weleens van gehoord: 'Out-of-the-box-denken'. Maar ja, hoe doe je dat nou precies? Tijdens deze workshop kan je zelf ervaren hoe gemakkelijk het eigenlijk is om binnen kaders te denken. Door dit te ervaren, wordt het ook makkelijker om deze kaders te doorbreken.

Wij zien je graag donderdag 3 oktober bij ons! Aanmelden is niet verplicht, maar maakt het voor onze planning wel makkelijker. Je kan dit doorgeven via ons Facebook evenement.

impact meten bottom blanco

Practicum Impactgericht werken

Werk jij bij een organisatie/bedrijf/project of ben je zelfstandig ondernemer met een maatschappelijke doelstelling? Weet jij wat de impact is van jullie werk en doelstelling? Het is verstandig om die te meten namelijk!

Bijvoorbeeld omdat je wil kijken wat er beter kan, je op wil schalen of omdat je moet verantwoorden richting een investeerder. Dan is het Practicum Impactgericht werken iets voor jou!

In samenwerking met Marjolein van der Sterren stelt StadsLAB033 het Practicum Impactgericht werken beschikbaar tegen een aantrekkelijk tarief. Ben je aangesloten bij StadsLAB033 als Onderzoeker, Chemicus of Laborant? Dan is het volgen van dit Practicum gratis. Ben je aangesloten bij de StadsLAB033 Community? Dan ontvang je 25% korting.

Dit Practicum is iets voor jou als je je herkent in één van de volgende punten:

 • Je weet niet waar je moet beginnen met impact meten
 • Je wilt graag weten wat er allemaal komt kijken bij impact meten
 • Je bent nieuwsgierig naar wat er wel/niet werkt in jullie aanpak
 • Je gaat een nieuw project starten en je wilt dat graag op een impactgerichte manier doen

Deelnemers aan deze training werken onder andere als:

 • Professional bij een maatschappelijke organisatie
 • Sociaal ondernemer of medewerker bij een sociale onderneming
 • Vrijwilliger bij een vereniging
 • Ambtenaar bij lokale, provinciale of landelijke overheid
 • Zzp’er in het sociale/maatschappelijke/culturele domein

Na afloop van de training heb je:

 • Kennis van het hoe en waarom van impact meten
 • Inzicht in de stappen die jij zet om impact te maken en hoe jij bijdraagt aan het oplossen van een probleem
 • Handvatten om van start te gaan met impact meten en impactgericht werken in jouw eigen organisatie

Twijfel je nog of deze training ook voor jou geschikt is, of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op.

StadsLAB033 organiseert allerlei bijeenkomsten. Uitgangspunt bij al deze bijeenkomsten is het ontmoeten en inspireren van elkaar!

Dinsdag 21 mei 2019 was de kennisbijeenkomst Impact Meten in samenwerking met Se.Lab. Heb je deze bijeenkomst gemist? In het najaar zullen wij deze nogmaals organiseren, wil je op de hoogte blijven van deze bijeenkomst? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en volg ons via social media.

 

Woensdag 17 april 2019 vond de themabijeenkomst dak- en thuisloze jongeren plaats. Tijdens deze druk bezochte dag is er samen met de aanwezigen gezocht naar nieuwe aanpakken voor dak- en thuisloosheid. Bekijk hier een korte sfeerimpressie van de dag gemaakt door KeiTV.

 

Op dit moment zijn wij druk bezig met de planning voor de rest van het jaar! Er staan nog een aantal toffe bijeenkomsten op de planning, wil je op de hoogte blijven van deze bijeenkomsten? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

 

SLUIT JE AAN!

Voor mensen en organisaties die zich willen inzetten voor sociale innovatie en de kracht van StadsLAB033 willen ervaren.

DENK-MEE-ON-FRIDAY

Voor sociaal ondernemers die samen met anderen over een vraagstuk willen sparren.

BIJEENKOMSTEN

Tijdens de kwartaalbijeenkomsten staat een sociaal maatschappelijk thema centraal. Deel jouw inzichten en geef het thema een nieuwe dimensie.

EUREKA!

TEKST VOLGT

NETWERKLUNCH033

Ontmoet de ander écht en leer van elkaar op een laagdrempelige, informele manier. Pak je zeepkist-moment en genereer ‘meedenkkracht’! 

ONS DNA

Bij StadsLAB033 geloven we in sociale innovatie, oftewel het tot stand laten komen van vernieuwende ideeën voor bestaande thema’s.

MEER INFORMATIE

Wil je meer informatie over wat StadsLAB033 voor jou kan betekenen, of kan jij wat voor ons betekenen? Loop gerust bij ons binnen in De Nieuwe Stad in Amersfoort. Maak je liever vooraf een afspraak? Klik dan op de knop "Afspraak maken" of stuur een e-mail naar info@stadslab033.nl!

StadsLAB033

StadsLAB033 is er voor Social Innovators. Op onze website vind je meer informatie over ons. Wij werken met drie pijlers: Ontmoeten, inspireren en faciliteren. Hou jij je bezig met sociale innovatie? Dan is StadsLAB033 de plek voor jou! Loop gerust eens bij ons binnen, of maak een afspraak!

06-153 679 14
info@stadslab033.nl
KvK: 70179530

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je vindt ons hier

Stuur een mail

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.