info@stadslab033.nl
Slider
impact meten bottom blanco

Bijeenkomsten

StadsLAB033 organiseert allerlei bijeenkomsten. Uitgangspunt bij al deze bijeenkomsten is het ontmoeten en inspireren van elkaar!

Dinsdag 21 mei 2019 was de kennisbijeenkomst Impact Meten in samenwerking met Se.Lab. Heb je deze bijeenkomst gemist? In het najaar zullen wij deze nogmaals organiseren, wil je op de hoogte blijven van deze bijeenkomst? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief en volg ons via social media.

 

Woensdag 17 april 2019 vond de themabijeenkomst dak- en thuisloze jongeren plaats. Tijdens deze druk bezochte dag is er samen met de aanwezigen gezocht naar nieuwe aanpakken voor dak- en thuisloosheid. Bekijk hier een korte sfeerimpressie van de dag gemaakt door KeiTV.

 

Op dit moment zijn wij druk bezig met de planning voor de rest van het jaar! Er staan nog een aantal toffe bijeenkomsten op de planning, wil je op de hoogte blijven van deze bijeenkomsten? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

 

LIDMAATSCHAP

Voor mensen en organisaties die zich willen inzetten voor sociale innovatie en de kracht van StadsLAB033 willen ervaren.

DENK-MEE-ON-FRIDAY

Voor sociaal ondernemers die samen met anderen over een vraagstuk willen sparren.

BIJEENKOMSTEN

Tijdens de kwartaalbijeenkomsten staat een sociaal maatschappelijk thema centraal. Deel jouw inzichten en geef het thema een nieuwe dimensie.

WARM HART

Steun jij de visie van StadsLAB033? Dat kan ook door te doneren en zo een bijdrage te leveren aan de sociale innovatie in Amersfoort.

NETWERKLUNCH033

Ontmoet de ander écht en leer van elkaar op een laagdrempelige, informele manier. Pak je zeepkist-moment en genereer ‘meedenkkracht’! 

OVER STADSLAB033

Bij StadsLAB033 geloven we in sociale innovatie, oftewel het tot stand laten komen van vernieuwende ideeën voor bestaande thema’s.

Loop binnen of plan een bezoek

Wij zijn er voor alle inwoners van Amersfoort. Je kunt op werkdagen gewoon bij ons binnen lopen. Liever een bezoek plannen? Vul dan het formulier in of stuur een e-mail naar info@stadslab033.nl!

StadsLAB033

StadsLAB033 is er voor inwoners van Amersfoort. Maar ook voor werkgevers, werknemers, overheid en onderwijs. Bij al onze vraagstukken spelen mensen een rol. En al die mensen hebben zelf ook een rol, velen zelfs meerdere. Welke rol speel jij in de sociale omgeving die Amersfoort heet?

Dienstverlening

Wat is StadsLAB033 nu precies en wat kan StadsLAB033 voor mij betekenen? Misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar wat we doen of zoek je andere sociaal ondernemers of een werkplek.  Wellicht vind je op deze website een antwoord en zie je aanleiding om ons te bezoeken. Loop gewoon eens binnen!

Je vindt ons hier

Stuur een mail

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.