Verhuur vergaderruimte

Vergaderen op een unieke en inspirerende plek middenin De Nieuwe Stad, dat kan in één van onze vier vergaderruimtes. Al onze ruimtes zijn af te huren voor exclusief gebruik, maar kunnen ook gedeeltelijk aan je verhuurd worden (bijvoorbeeld als mensen willen vergaderen, maar het niet erg vinden als anderen er bij zitten, dit is dan tegen gereduceerd tarief). Ben je op zoek naar een flexplek? Neem dan contact met ons op! Onze ruimtes zijn op zichzelf al uniek te noemen, maar met onze arrangementen wordt het helemaal een onvergetelijke vergadering. Zo kan je de vergadering een compleet andere wending geven door meedenkkracht bij te boeken! Hieronder lees je meer over onze ruimtes en de mogelijkheden. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

 

 

 

 

Voorste kamer – kunstkamer

Vergaderen op een creatieve plek? Dan zit jij hier op de juiste plek. Tussen artistieke werken die allemaal gemaakt zijn in Amersfoort en omgeving waan jij je in een ware kunstgalerij. Deze ruimte biedt de mogelijkheid om op verschillende manieren creatief te vergaderen en is geschikt voor maximaal 12 personen. Naast een standaard vergadertafel bevat deze ruimte ook staande werkplekken en een hoekbank. Kortom een ruimte waarin de creativiteit de vrije loop kan gaan.

 

Kosten: Per uur € 30,- Per dagdeel (4 uur) € 110,-

Midden kamer – het klaslokaal

Maak jij van je bedrijfspresentatie nog steeds een hele spreekbeurt? Dan zit jij goed in ons klaslokaal! Het klaslokaal is ingericht met een grote vergadertafel waarop met krijt geschreven kan worden, indien nodig kan deze tafel opgesplitst worden in drie kleinere tafels. Naast deze ruime vergadertafel is er een whiteboard beschikbaar, op aanvraag kan deze gebruikt worden voor een beamer. Het Klaslokaal is geschikt voor groepen tot 12 personen.

 

Kosten: Per uur € 25,- Per dagdeel (4 uur) € 90,-

Achterkamer Vintagekamer

Deze kamer wordt verbouwd!

Grote ruimte – het laboratorium

 

Een laboratorium is een gebouw of ruimte geschikt voor het maken of onderzoeken van stoffen. Bij ons vind je alleen geen stoffen, maar wel alle ruimte om dingen te maken en te onderzoeken! Binnen ons laboratorium bieden wij ruimte om te ontdekken hoe je tot nieuwe experimenten kan komen. Deze ruimte is dan ook het kloppende hart van StadsLAB033. In deze ruimte is plek voor groepen van maximaal 40 personen. Het laboratorium beschikt over meerdere individuele werkplekken, een grote vergadertafel, een loungehoek, staande werkplekken en zelfs een bar om je vergadering een twist te geven! Uiteraard kunnen wij deze ruimte naar jouw wensen inrichten, zodat er voor een grotere groep gepresenteerd kan worden.

Kosten: Per uur € 50,- Per dagdeel (4 uur) € 180,-

Extra opties: arrangementen

– combinatie met rondleiding Beleef de nieuwe stad; Prijs op aanvraag
– combinatie met meedenkkracht (1 of 2 stadslabbers die aanschuiven en meedenken) € 50,-per stadslabber per uur
– combinatie met ontbijt/lunch/diner; Prijzen op aanvraag

Kom je bij ons vergaderen? Dan regelen wij koffie en thee met iets lekker erbij. Verder mag je gratis gebruik maken van de faciliteiten zoals genoemd bij de ruimte. Uiteraard is het mogelijk om de vergadering uit te breiden met een aantal opties:
– Beamer: Gratis
– Tv (50 inch) met HDMI aansluiting en Chromecast: € 5,-
– Flip over: € 5,-
– Luxe koekjes: € 1,- p.p.
– Frisdrank: Prijs op aanvraag
– Snack tussendoor: (saucijs / broodje kroket) (Prijs op aanvraag)

Openingstijden: We zijn Maandag t/m vrijdag open vanaf 8:00 uur tot 22:00 uur. Zaterdag en zondag op aanvraag.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we houden jou op de hoogte van alle nieuwtjes rondom StadsLAB

Dank je wel! Je bent succesvol aangemeld.